Entre el 16 i el 21 de juliol Terrassa esdevé la capital de la Màgia

D’aquí a dues setmanes Terrassa es convertirà en la capital mundial de la màgia. Entre el 16 i el 21 de juliol se celebra el Tercer Festival de Màgia de Terrassa, al qual s’hi suma el 39 Congrés Màgic Nacional que incorpora el Concurs de Mags d’Espanya.

En total unes seixanta activitats entre xerrades, gales, fires i tallers que atrauran a uns 500 participants entre mags i artistes d’arreu del món. Durant 6 dies hi haurà una fira màgica a la plaça del Vapor Ventalló que passarà per la plaça Catalunya i diumenge arribarà a la plaça Vella.

Aquí hi haurà tallers, demostracions i espectacles oberts a tothom. El Teatre Principal acollirà quatre gales de màgia entre l’espectacle inaugural i la mostra internacional. El Teatre Alegria tindrà la Gala de màgia de prop i el Cafè Teatre l’Artista, del Passatge de les Lletres, celebrarà Perspectiva, un espectacle del reconegut mag Luis Olmedo.

Una àmplia oferta al voltant del món de la màgia amb algunes sorpreses que busquen la implicació de la ciutat. La majoria d’activitats són gratuïtes a excepció d’algunes gales a preus familiars.