Entre el 6 i el 19 de setembre Terrassa acull el Festival Didó de música i titelles

Terrassa recupera la Sisena edició del Festival Didó, de música i titelles, l’any passat suspès per la pandèmia. Entre el 6 i el 19 de setembre, el Festival ofereix 14 propostes de espectacles familiars, tallers per a nadons de fins a 3 anys, i tot tipus d’activitats amb la música en directe i les titelles com a protagonistes.

Una de les novetats d’aquest any és l’espectacle de cloenda «Vols de cor», el dia 19 al Teatre Principal, basat en l’òpera bufa «Les noces de Fígaro» i que per primera vegada s’ha fet en coproducció amb Terrassa Arts Escèniques. Tot, en un festival amb més propostes que mai. La primera setmana del Festival d’aquest any recorrerà diferents patis d’escoles i biblioteques de tots els districtes de la ciutat amb espectacles familiars de les companyies Samfaina, Teatre al Detall o Festuc Teatre, entre d’altres.

En aquesta edició es recupera el reconeixement «Didó de l’Any» que serà atorgat al gestor cultural i home de teatre, Pau Monterde. L’acte inaugural serà el dia 17 amb l’espectacle «De Bracet», a l’era de la Masia Freixa. El dia 18 hi haurà un espectacle musical d’ombres xineses, «Indonesia en ombres», i l’endemà «Andròmines», tots dos al Teatre Principal. Els accessos a patis i biblioteques són gratuïts i els espectacles costen 5 euros.