Entrega de premis de la 86a edició del Concurs de Pessebres

L’Agrupació de Pessebristes de Terrassa ha entregat aquest dissabte els premis de la 86a edició del Concurs de Pessebres. Un certamen que ha comptat amb la participació de 35 concursants, un mes que en l’edició de l’any passat. La principal novetat d’enguany ha estat la substitució del segon i tercer premis per guardons segons les característiques de cada pessebre. D’aquesta manera, també ha estat distingit el muntatge més tradicional, el més folclòric, el millor ambientat o el més original.

En la categoria familiar, el jurat del certamen ha distingit com el millor pessebre popular el que ha realitzat el terrassenc Alfons Martínez. Pel que fa a la categoria Escolar, el millor pessebre ha estat el de l’Escola França, mentre que Mercè Pano ha guanyat el premi de la categoria infantil. El màxim guardó per a entitats ha estat concedit a la Parròquia de la Santa Creu. Per la seva part, Angelina Sala s’ha endut el primer premi entre els dissenys més artístics.

L’Agrupació de Pessebristes de Terrassa és una entitat de llarga tradició a la ciutat, com ho demostra el fet que aquest any celebra el seu 75è aniversari. Els membres de l’Agrupació elaboren les seves maquetes durant tot l’any, al taller situat al número 116 del carrer d’Antoni Torrella.