Enxampats en un control dos lladres que havien robat en una botiga d’un centre comercial

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la RPMN, juntament amb agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Terrassa, van detenir el diumenge al matí dos homes de 39 i 31 anys, de nacionalitat espanyola i peruana respectivament i veïns de Madrid, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a una botiga de roba d’un centre comercial de Terrassa.

Els fets van tenir lloc el matí de diumenge, cap a les vuit, quan els agents es trobaven realitzant un control d’alcoholèmia a la N-150 al terme municipal de Terrassa.

A un dels vehicles que havien estat seleccionats per tal de realitzar la prova d’alcoholèmia es trobaven dos homes, un al seient del conductor i l’altre al seient posterior on custodiava una motxilla. Els agents van comprovar que el vehicle no tenia assegurança ni tampoc la ITV en vigor, motiu pel qual van ser sancionats.

Els dos homes que viatjaven en el vehicle no van donar respostes coherents quan els van preguntar d’on venien ni a on anaven, fet que va fer sospitar els agents. Davant les sospites van decidir escorcollar el vehicle i els ocupants del cotxe. A l’interior de la motxilla es van trobar dues bosses amb diners que portaven el logotip d’una botiga de roba, també hi havien una pota de cabra, tornavisos i una caixa amb bitllets i monedes. Al terra del vehicle també es van trobar monedes en blísters i bitllets. En total prop de 3.000 Euros.

Davant el que havien trobat els agents de la comissaria de Terrassa van fer gestions amb la botiga que indicava el logotip de les bosses amb diners els quals van confirmar que aquella nit havien sofert un robatori al seu establiment de diners i roba. El local presentava desperfectes i una caixa forta havia estat forçada. Els lladres van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força.

Els lladres, un dels quals ja acumulava diversos antecedents també per robatoris amb força entre d’altres, van passar a disposició judicial el dilluns 21 de setembre davant el jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

[Fotos: Mossos d’Esquadra]