Èpica remuntada, amb clar accent egarenc, d’uns RedSticks que guanyen Holanda als shoot-outs

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba, amb una àmplia representació de jugadors terrassencs, ha superat aquest matí l’actual subcampionat del Món, Holanda, als shoot-outs en el tercer partit de la FIH Pro League disputat a València. El combinat que dirigeix Fred Soyez perdia per 0 a 3, però ha aconseguit igualar el partit i emportar-se’l en la tanda de shoot-outs (3-1).

Brinkman ha inaugurat el marcador als dotze minuts i poc després Pruijser feia el segon per a la selecció “oranje”. Holanda ha ampliat encara més les diferències, mitjançant Galema, però en els darrers quinze minuts ha arribat la reacció dels RedSticks. L’egarenc Pau Quemada ha fet l’1 a 3 i, sis minuts més tard, el també terrassenc Albert Beltran col·locava el 2 a 3. Amb el temps complert i des del punt de penal córner, Marc Serrahima forçava els shoot-outs.

En aquesta jugada l’equip espanyol ha estat més encertat i els gols dels terrassencs Sergi Enrique, Xavi Lleonart i Pepe Romeu, conjuntament amb l’actuació sota pals del també egarenc Quico Cortès, ha acabat donant el triomf als RedSticks, que ja sumen 4 punts a la classificació.

Els propers compromisos del combinat de Soyez arribaran a principis de març, quan viatgi a terres oceàniques per enfrontar-se a Austràlia i Nova Zelanda.