ERC començarà campanya a Terrassa amb un míting de Rufián a La Maurina

ERC començarà la campanya a Terrassa amb el míting central del partit a la ciutat: el míting de Gabriel Rufián d’aquest dimarts, a les 19,30h, al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany. Els republicans independentistes volen fer una campanya propera a la ciutadania, amb actes petits i de carrer amb l’objectiu de guanyar les eleccions a Terrassa. Unes eleccions que consideren il·legítimes i que volen legitimar amb la seva participació.

ERC considera que les formacions independentistes no participaen a aquests comicis en igualtat de condicions que les forces favorables al 155, al tenir encara polítics a la presó.

Els republicans plantejen el 21 de Desembre com una dicotomia entre reoública i democràcia, d’una banda, i 155 i repressió, de l’altra.

ERC, tot i que les enquestes li dónen un frec a frec per la victòria amb Ciutadans, no volen apel·lar al vot útil. Diuen que el vot útil és qualsevol vot a qualsevol partit independentista.

Els republicans volen assegurar interventors a totes les meses electorals de Terrassa el 21 de Desembre per donar fiabilitat als resultats.