ERC de Terrassa dóna el tret de sortida a la campanya electoral des de la Plaça Vella

La plaça Vella ha estat l’escenari escollit pels republicans de Terrassa per donar el tret de sortida a la campanya electoral pel 10 de novembre. Una campanya electoral de poc més d’una setmana que centra l’atenció en la llibertat dels polítics presos. De fet, aquest divendres, el grup d’esquerra republicana de la ciutat, encapçalat per Isaac Albert, tinent d’alcalde de projecció econòmica i Montserrat Font, número quinze a la llista nacional d’Esquerra Republicana, ha muntat una paradeta que té com a objectiu recaptar fons per les persones que són a la presó. L’acte ha aplegat part de la militància republicana de la ciutat i ha estat emmarcada sota el lema “tornarem més forts”.

Els republicans egarencs expliquen la importància que té el vot independentista per la tercera ciutat més gran de Catalunya. De fet, el partit català acabarà la seva campanya electoral a nivell nacional a la ciutat de Terrassa el proper divendres 8 de novembre.

Des del grup municipal les expectatives pel 10 de novembre són mantenir o inclús superar els resultats de les anteriors generals.