ERC demana mantenir a l’Ensenyament els recursos extraordinaris de la COVID

Esquerra Republicana demana a l’Estat espanyol mantenir els reforços educatius per covid el curs 22-23 per continuar treballant en la millora d’oportunitats educatives. El pròxim 31 d’agost finalitzarà el finançament extraordinari que l’estat espanyol ha aportat a l’educació per fer front a les necessitats socials i educatives durant els dos darrers cursos.

Uns fons que han permès, principalment, un reforç en personal docent i d’atenció educativa davant les dificultats d’aprenentatge afegides per l’aturada pandèmica i la situació anòmala viscuda durant els dos darrers anys. L’impacte emocional de la pandèmia, però, no es desdibuixa ni desfà de cop i la incertesa de no comptar amb aquests fonts per al curs vinent pot portar a dificultats per mantenir avenços assolits durant aquest període.

Des d’Esquerra Republicana de Terrassa es considera clau el posicionament del municipalisme per evidenciar aquesta necessitat i aconseguir el compromís del govern espanyol que aquests recursos extraordinaris no desapareixeran. En aquest sentit, s’ha presentat un acord al Ple d’aquest mes de juliol amb la voluntat d’aconseguir un posicionament unitari per mantenir la qualitat de l’educació a Terrassa.