ERC es compromet a modernitzar l’administració i a garantir el compliment dels contractes públics

Com ja va fer abans de les eleccions municipals del 2019, Esquerra Republicana ha dipositat el programa electoral a l’Arxiu Històric de Terrassa com a mostra de transparència i perquè la ciutadania pugui passar comptes de la tasca dels republicans durant el mandat.

El document s’ha redactat tenint el compte les propostes d’experts externs a la formació, de la ciutadania en general i del grup de joves i el de dones vinculats a Esquerra.

Per dur a terme el programa els republicans consideren imprescindible una reforma de l’Ajuntament que contempli la seva digitalització, la simplificació de tràmits i l’agilització de processos.

Per aconseguir una administració més eficient Esquerra es compromet a centralitzar el control, compliment i seguiment dels contractes públics i també de les empreses municipals tot afavorint la seva coordinació.

Esquerra fa una balanç positiu de la campanya. En aquestes dues setmanes la cap de llista i els primers membres de la candidatura han anat explicant propostes en matèria de mobilitat, empresa, habitatge, energia, zones verdes, joventut, esports, drets, manteniment i bon govern. A la vegada els republicans han visitat més de cinc mil llars per donar-se a conèixer i escoltar les inquietuds de la ciutadania.

Tancament de campanya a la plaça Salvador Espriu

Esquerra ha tancat la campanya amb una acte de caire festiu a la plaça Salvador Espriu amb la participació de la cap de llista i altres membre de la candidatura. També hi ha intervingut el cap de cartell de les quatre anteriors edicions, Isaac Albert, que va deixar el Consistori al febrer.

ERC tancament de campanya 2023

Foto: ERC Terrassa

ERC tancament de campanya 2023

Foto: ERC Terrassa