ERC-MES demana a l’Ajuntament que es posicioni al costat de l’INS Montserrat Roig

El grup municipal d’ERC-MES ha presentat aquest dijous un acord de junta de portaveus per reclamar un posicionament clar del consistori al costat del professorat de l’INS Montserrat Roig. Segons el seu portaveu, Isaac Albert, “la campanya d’atac al model d’escola catalana arriba a un nou nivell i ataca directament als professionals de la nostra ciutat. L’Ajuntament ha de ser-hi per assegurar una educació de qualitat i amb esperit crític i, sobretot, per defensar aquelles persones que la fan possible a Terrassa”.

Amb aquest objectiu, l’acord presentat a la junta de portaveus cerca un suport absolut del consistori al professorat de l’INS Montserrat Roig. ERC-MES espera que, en cas d’aprovar-se, comporti accions concretes per part de l’Ajuntament “per preservar la plena llibertat i independència amb la qual s’ha treballat a l’institut, així com a totes les escoles de Terrassa”.

L’acord també inclou que l’Ajuntament exigeixi una rectificació immediata al Ministeri d’Educació, així com oferir el suport del consistori a moviments com la Taula d’Emergència Docent, creada per defensar els professionals de l’educació i el model d’escola catalana.