ERC-MES s’abstindrà després d’aconseguir millores en el pressupost

El grup municipal Esquerra Republicana Moviment d’Esquerres s’abstindrà en la votació del projecte de pressupostos que l’Equip de Govern de l’Ajuntament presentarà aquest dijous en un ple extraordinari. Tot i que Esquerra ha aconseguit les seves propostes de doblar la partida destinada al projecte educatiu, blindar l’empresa de l’aigua i avançar en la descentralització de l’Ajuntament.

Els Republicans diuen que l’abstenció marca la distància per vigilar demà que cada compromís adquirit reverteixi en la ciutadania, en un projecte de futur perquè la ciutat no s’aturi. El portaveu del grup, Isaac Albert, diu haver aconseguit uns compromisos del Govern que es veuran materialitzats en el debat de dijous, o via esmena o per la modificació de la memòria dels pressupostos.

El grup ERC-MES considera que gràcies a aquests acords també en sortirà un esperat estudi que es presentarà en els pròxims mesos, sobre la segregació escolar a la ciutat, un tema clau pel desenvolupament d’accions concretes en la millora de l’Ensenyament. Els independentistes també esperen que s’encari la revisió del Pla d’Equipaments de la ciutat.