ERC organitza una jornada de debat sobre la cultura a Terrassa

ERC de Terrassa torna a convocar una jornada de debat ciutadà. Aquest cop el tema sobre el qual girarà la trobada serà la cultura i la creació a Terrassa, amb la participació d’experts en la matèria i professionals del món escènic i musical. Serà el dissabte 5 de maig a la Nova Jazz Cava i durarà tot al matí durant el qual tindran lloc dues taules rodones: “Música a Terrassa, de l’assaig a l’escenari” i “Arts escèniques a Terrassa, més enllà dels festivals i de les programacions estables”. ERC ja havia organitzat altres jornades d’aquest tipus sobre altres temes. Per als republicans és una manera de treure conclusions sobre l’estat de la ciutat i a partir d’aquí fer política.

ERC considera que si la cultura rep, ja de per si, una part petita del pressupost municipal, la creació és la germana pobra de la cultura.

Per anar obrint boca, el dimecres abans, el 2 de maig, ERC portarà al Centre Cultural Isona Passola. La directora i presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català oferirà una xerrada sobre ‘Com convertir el cinema en un motor de dinamització cultural a la ciutat’.