ERC tanca campanya a Terrassa amb l’aspiració de guanyar a Catalunya

Esquerra Republicana fa una crida a votar el pròxim diumenge perquè sigui la primera vegada que un partit independentista guanyi les eleccions generals a Catalunya. Amb la imatge i la veu sempre present del cap de llista per Barcelona, Oriol Junqueras, els republicans es presenten com la força que pot parar la dreta. També com a garants de la República que defensa la democràcia i la llibertat per a tothom.

La segona autoritat de Catalunya, Roger Torrent, va denunciar la repressió que l’Estat espanyol exerceix contra l’independentisme. A l’acte també hi ha participat la portaveu nacional d’ERC, Marta Vilalta, els diputats i candidats Ana Surra i Gerard Gómez que han parlat sobre immigració. També han acusat als socialistes de traïció a la seva pròpia història donant suport al 155 i a tota la repressió sobre Catalunya.

L’alcaldable d’Esquerra, Isaac Albert, ha dit que en les eleccions de diumenge, Terrassa ha de demostrar que històricament ha estat una ciutat progressista i d’esquerres. D’aquesta manera Esquerra Republicana celebra l’acte central a Terrassa per tancar la campanya de les eleccions generals, en un concorregut acte al Vapor Ventalló.