ERC Terrassa constitueix un grup de treball en defensa dels drets LGTBIQ

ERC de Terrassa ha conformat un grup específic de treball polític i reivindicació per la diversitat afectiva i sexual. LGTBIQ ERC Terrassa s’ha presentat en roda de premsa al Raval de Montserrat, al costat, precisament, del banc pintat amb els colors de l’arc iris. Aquesta nova comissió dels independentistes té com a principal objectiu vetllar perquè les institucions lluitin contra la lgtbifòbia. Una lluita, han dit, en la que queda molt per fer.

El grup LGTBIQ ERC Terrassa ja ha elaborat la seva primera proposta, que presentarà al ple d’aquest mes. ERC vol que l’Ajuntament visibilitzi més la feina que fan els col•lectius de la ciutat que treballen en aquest àmbit, i que es facin campanyes informatives. Alhora, proposa la creació d’una setmana específica en el marc del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ. El republicans ja han avançat que la proposta ha generat consens i és provable que s’aprovi, però avisen que estaran atents que es dugui a terme.

LGTBIQ ERC Terrassa es farà una primera acció amb una parada informativa a la Plaça Vella aquest dimecres a la tarda per conscienciar a la ciutadania.