ERC vol una resposta massiva a la sentència a les eleccions del 10 de novembre

“Tornarem més fortes” i “Tornarem més forts” són els lemes de campanya d’ERC en la repetició de les eleccions generals. La formació diu que prepara una campanya atípica, amb menys pressupost i menys actes, però incisiva, trepitjant el carrer i visitant Lledoners.

El partit encara la  cita electoral del 10 de novembre amb la voluntat de donar una resposta massiva a la sentència a les urnes. Pel portaveu municipal d’ERC-MES, Isaac Albert, “quan saps que la repressió busca desmobilitzar-te, toca treballar més que mai per aconseguir el millor resultat possible de tot el conjunt de l’independentisme”.

L’inici de campanya també serà atípic. La tradicional encartellada de mitjanit se substitueix per per una trobada més pròxima, el dia 1 de novembre, a la Plaça Vella amb un pica-pica de castanyada on poder compartir les inquietuds de la ciutadania.

L’únic acte previst a Terrassa per part dels Republicans serà el de final de campanya en l’àmbit nacional, que es portarà a terme a l’Auditori de Terrassa el divendres dia 8 de novembre a la tarda.

Durant la setmana, les parades que es faran a diferents punts de la ciutat s’enfocaran a denunciar “la repressió i recaptar fons pels presos i les preses polítiques”. El dissabte, 2 de novembre, la formació ha organitzat un autocar per anar a Lledoners i participar en l’acte de suport als presos.

La terrassenca Montse Font tornarà a repetir com a membre de la candidatura d’ERC al número 16 de la llista per Barcelona al Congrés. Afirma que: “ja sabem quin PSOE i PSC tenim davant, negant el diàleg i abonant prepotents la repressió. Guanyar amb contundència a les urnes és una nova oportunitat per demostrar la força de l’independentisme però sobretot perquè hagin de negociar. I aquí amnistia i autodeterminació són dos eixos imprescindibles”.