Busquen un home desaparegut a l’Anella Verda

La Policia Municipal va rebre ahir a les 16:15h l’avís del 112 per la desaparició d’un home a Ca n’Anglada. Actualment el dispositiu de recerca se centra a la zona de l’Anella Verda. També es busca el cotxe del desaparegut, un Toyota Auris color blau amb matrícula 1422 JRZ.

El desaparegut solia sortir a caminar per la zona, i al no tornar-ne, la dona va avisar el servei d’emergències, que ràpidament va posar-se en contacte amb la Policia Municipal. Segons informen, és impossible geolocalitzar al desaparegut ja que té el mòbil apagat o fora de servei, cosa que impedeix que es pugui utilitzar l’eina de GPS.

El dispositiu compta amb dotacions de les policies municipals de Terrassa, Viladecavalls i Matadepera així com amb els Mossos d’Esquadra i els Bombers. Aquests últims van sobrevolar amb un helicòpter la zona de l’hospital del tòrax i el llac petit sense èxit, i s’han retirat temporalment amb l’allunyament del dispositiu dels nuclis boscosos.

En aquests moments, la investigació està en curs juntament amb la unitat d’investigació de Mossos d’Esquadra, i no se’n coneixen més detalls. En cas de localitzar-lo, cal trucar al 112.