Es commemorarà el primer aniversari de la pandèmia i alguns espais tindran nom propi

La junta de portaveus ha acordat elevar al ple de febrer un acord per commemorar el primer aniversari de l’inici de la pandèmia i recordar els terrassencs i terrassenques que han mort per aquest virus. En principi la data escollida seria el 13 de març i s’ha pensat en la lectura d’una declaració institucional i un minut de silenci però la fórmula podria canviar recollint les aportacions de tots els partits.

El ple ha d’aprovar també que alguns espais i equipaments portin el nom de terrassencs o persones vinculades a la ciutat que ja han mort. Així, a petició de l’ESCAC, el Vapor Universitari portarà afegit el nom de Josep Maixenchs i Agustí, fundador i director d’aquesta escola. I, la Sala 1 de Teatre Principal portarà el nom de l’actriu terrassenca ja desapareguda, Àngels Poch. A banda d’ells, també s’ha proposat que un dels espais que Joan Margarit va projectar a la ciutat porti també una placa amb el seu nom.

La sessió d’aquest divendres recollirà una quinzena d’acords de junta de portaveus i una desena de propostes de resolució. Moviment per unes Pensions Dignes i la FAVT també hi intervindran.