Es constitueix el Consell d’alcaldies dels municipis petits del Vallès Occidental

Aquest dimecres s’ha constituït el Consell d’Alcaldies dels municipis petits del Vallès Occidental. Aquest òrgan serveix com a marc de relació estable per a les alcaldies de les poblacions més petites, on poder canalitzar les necessitats més immediates i poder abordar conjuntament els reptes d’aquests pobles. La sessió de constitució l’ha presidit per Ignasi Giménez, president del Consell Comarcal, així com per la vicepresidenta 2a i consellera de suport a petits municipis, Montse Soler.

Segons s’ha acordat, es reunirà de forma periòdica cada tres mesos per poder tractar les situacions que afecten als pobles de la comarca i que sovint són compartides. En aquest Consell hi participaran els 12 municipis de fins a 15.000 habitants, que són (de més a menys habitants): Palau-solità i Plegamans, Badia del Vallès, Castellbisbal, Matadepera, Sentmenat, Polinyà, Viladecavalls, Vacarisses, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Rellinars i Gallifa.

A la trobada hi han assistit les alcaldies de Gallifa, Matadepera, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell i Vacarisses; així com també regidors i regidores dels municipis de Badia del Vallès, Polinyà i Viladecavalls. 

[Fotos: Consell Comarcal del Valles Occidental ]