Es constitueix el plenari de la Cambra que escull Ramon Talamàs de president

Es constitueix el renovat plenari de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa després de les eleccions del passat mes de maig. Aquest dijous el ple ha pres possessió de les vocalies i seguidament els 45 representants electes han escollit el President i el comitè executiu que encapçala l’empresari i president del Club Cecot Financer, Ramon Talamàs.

Talamàs estarà acompanyat de tres vicepresidències que portaran Santiago Sabatés, Juan Ignacio Navarro i Natàlia Cugueró. A les votacions hi han faltat 7 vocals i el President i la resta de l’executiu han estat escollits per 36 i 38 vots. Un cop fet el recompte i escollit l’equip directiu, el nou responsable de la Cambra ha agraït el suport rebut i s’ha refermat en la vocació de l’entitat de representar, recolzar i assessorar a tot el teixit productiu de la comarca.

L’acte ha estat assistit per la Secretària General d’Empresa i Coneixement de la Generalitat en un procés de renovació de les 13 Cambres catalanes. La Cambra de Terrassa és la número 10 que es configura després de les eleccions. El màxim òrgan de Govern de l’entitat empresarial està format per 45 vocalies, 30 de les quals corresponen a les candidatures elegides per sufragi. Hi ha 5 representants proposats per les organitzacions empresarials com la CECOT, i 10 més per empreses amb major aportació voluntària. L’acte ha acabat amb una foto de família del plenari cameral.