055 Seu De La Cecot, Antic Institut Industrial, C. Sant Pau 6 (terrassa)

Es dispara la demanda de formació en IA entre les empreses

La intel·ligència artificial ha deixat de ser una promesa futurista per convertir-se en una realitat tangible. Així ho demostra el creixent interès de les empreses per conèixer el seu potencial i també estan creixent les peticions per orientar i formar les plantilles en aquest àmbit.

 El servei de formació de la patronal Cecot ha format 150 persones els darrers mesos en IA i les sol·licituds per desembre i per al 2024 han incrementat respecte altres àmbits formatius, fins al punt d’haver programar mínim una formació mensual. I és que els beneficis de la IA són nombrosos, com per exemple, l’optimització dels processos, automatitzant tasques repetitives, alliberant els professionals per tal que es puguin centrar en aspectes que ens donin valor afegit , argumenten Laia Morales i Sandra Arcos, expertes en l’àmbit de la digitalització i el desenvolupament empresarial, que actualment conformen l’equip de docents en IA de Cecot Formació.

Aquesta tecnologia innovadora ofereix a les empreses l’oportunitat de millorar l’eficiència, però també de prendre decisions més informades. 

Qualsevol empresa podrà, ara, millorar i incrementar la seva productivitat i les seves vendes en un nou estadi d’èxit amb solucions avançades de confiança. Això sí, amb la Intel·ligència Humana al capdavant per a definir l’estratègia d’IA més favorable per a cada organització, afegeixen des de Cecot.