Es dobla el risc de rebrot per Covid a Terrassa en una setmana mentre que continuen 17 pacients a la UCI

La ràpida expansió de l’òmicron podria començar a alentir-se en aquesta sisena onada de la Covid si fem cas de les darreres dades hospitalàries, tot i que continuen pujant els contagis.

El risc de rebrot s’ha disparat en els últims dies a Terrassa fins als 4.673 punts. Es el doble que fa una setmana. Aquesta xifra eleva fins a les 41.198 les persones infectades a Terrassa des de l’inici de la pandèmia.

Pel que fa a la pressió hospitalària en els dos centres assistencials de la ciutat, de les 134 persones ingressades el passat dilluns s’ha passat a les 128 d’avui divendres, és a dir 6 menys. Es manté, però, el nombre de 17 pacients a la UCI, nou a Mútua i vuit a l’Hospital de Terrassa.

I pel que a les morts, han tornat a augmentar des del 27 de desembre passat amb sis defuncions més i ja són 590 les persones que han perdut la vida a causa del coronavirus a la ciutat.

Mentrestant segueix creixent el nombre de terrassencs que han rebut la tercera dosi de la vacuna. En cinc dies se n’han posat més de 3.000 i la xifra amb la dosi de reforç arriba als 53.289 ciutadans. La pauta completa ja la tenen 175.478 persones.