Es fan les últimes obres del nou paviment del mercat comarcal Mercavallès

El mercat comarcal de fruites i verdures Mercavallès estrena aquesta tardor un paviment de resines amb majors prestacions, al conjunt de la nau central i als seus laterals.

Les obres s’han realitzat durant l’estiu, per interferir el mínim possible sobre l’activitat del mercat. Tot i així, encara s’estàn fent les últimes modificacions a les zones laterals, on els majoristes exposen els seus productes. També s’està treballant  durant els caps de setmana per millorar el paviment de l’anomenada zona de mostres, i en els propers dies es faran uns últims arranjaments als accesos laterals de la nau del mercat.

La consellera de Serveis Centrals del Consell Comarcal, Eva Candela, ha visitat aquesta setmana el mercat i ha compartir amb el president de l’Associació de Majoristes, Enric Torras, el resultat de les obres.

Candela ha assegurat que “sabem que els treballs han comportat dificultats en l’activitat normal del mercat, ja que es tractava d’unes obres de gran envergadura. Per això cal agrair als majoristes la seva implicació i la seva col·laboració”. La consellera comarcal també ha remarcat que el nou paviment “marca un nou salt de qualitat per la llotja i esperem que faciliti també el treball diari dels i les majoristes i dels i les clientes”.