Es frenen les recuperacions de Covid-19: entre el cap de setmana i dilluns només es donen 4 altes

Des que es tenen dades de persones que es van recuperant de la Covid-19 (a finals de març) el nombre d’altes diàries ha estat sempre superior a quatre. Aquest cap de setmana el ritme s’ha frenat en sec i entre els tres dies se n’han donat només 4. En total s’han recuperat de la pandèmia 1.262 persones.

Pel que fa a les defuncions n’hi ha hagut tantes com altes. Entre dissabte, diumenge i dilluns han mort quatre persones per coronavirus. Amb aquestes el balanç de víctimes mortals suma 296 persones i malauradament la xifra rodona dels 300 és al caure,

La bona noticia és que el nombre de positius ingressats als centres sanitaris de Terrassa segueix a la baixa. N’hi ha 51, tretze menys que divendres.

Des de fa una setmana el nombre d’infectats que són a casa en hospitalització domiciliària es manté en dues persones. Baixa sobretot el nombre d’ingressats en planta a la Mútua o a l’Hospital. Entre els dos centres n’hi ha 34, als que cal afegir els 10 de l’Hospital Sant Llàtzer, que gestiona el Consorci Sanitari. D’infectats greus a les Unitats de Cures Intensives només en queden cinc.

ACLARIMENT: Notícia elaborada a partir de les úniques dades locals, facilitades pel Consorci Sanitari de Terrassa i per Mútua de Terrassa. Inclouen els pacients tractats per aquests proveïdors de salut independentment del seu lloc de residència. La xifra de nous contagis no apareix en la informació facilitada. Dades en comparació amb divendres, 15 de maig.