Es gradua la setena promoció del Diploma UPC en Ciència per a més grans de 55 anys

Disset persones s’han graduat en la setena promoció del Diploma UPC en Ciència, Tecnologia i Societat. Totes elles han obtingut el títol tres anys després d’iniciar aquests estudis, integrats des d’aquest curs dins de l’oferta formativa de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT).

Des de l’inici d’aquesta diploma, l’any 2008, s’han graduat un total de 170 estudiants residents majoritàriament a Terrassa i a altres ciutats properes com Matadepera, Sabadell, Viladecavalls, Moià o Barcelona. La preinscripció per al proper curs acadèmic ja està oberta.

Per arribar a obtenir el seu diploma universitari, aquests 17 estudiants d’ara han hagut de superar tres cursos i 12 assignatures vinculades a àrees diverses del coneixement, com ara l’economia, les tecnologies de la informació, la psicologia, la història de la ciència i la tecnologia o tecnologia i la sostenibilitat. Cada curs s’estructura en dos quadrimestres l’any (tardor i primavera), durant els quals els estudiants han de cursar 78 hores de classes presencials i altres de treball personal a casa o a la biblioteca.

En un acte que s’ha fet a l’edifici històric de l’Escola al Campus de Terrassa, Llorenç Puig, el professor del diploma i padrí de la promoció ha estat l’encarregat d’impartir la lliçó ‘Molt per aprendre, molt per gaudir’.