Es lliuren els premis del certamen Joves Leonardo

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ha lliurat els premis del certamen Joves Leonardo, adreçat a l’alumnat d’educació secundària.

En el concurs, els alumnes han desenvolupat un treball relacionat amb la visita a l’exposició “Leonardo da Vinci: El geni i els invents” al mNACTEC i l’han exposat en un vídeo.

L’àmbit d’aplicació podia ser qualsevol relacionat amb Leonardo da Vinci: art, ciència, tecnologia, vida quotidiana, economia, societat, etc.

Els treballs premiats inclouen projectes com la robotització dels invents de Leonardo o propostes d’invents per millorar l’institut, entre d’altres. En el primer cicle d’ESO, el primer premi ha estat per l’Institut Cornellà, de Cornellà de Llobregat.

En la categoria de segon cicle d’ESO, els primer premi ha estat pel SES de Vallbona d’Anoia. A més, hi ha hagut un premi especial per l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa. D’altra banda, el mNACTEC ha decidit prorrogar fins al 29 d’octubre l’exposició “Leonardo da Vinci: El geni i els invents”.