Es lliuren els premis del concurs de punts de llibre, aquest any sense exposició dels treballs finalistes

El concurs de punts de llibre s’ha reprès aquest any i amb increment de participació. S’hi han presentat més de set mil alumnes de 24 escoles i instituts de la ciutat. La pandèmia ha fet que enguany el lliurament a la Biblioteca Central no fos públic i es limités només als tres primers premiats de cada categoria. De cadascun només hi ha hagut lloc pel guanyador, dos acompanyants i la professora, a distància.

El guanyador de la categoria A, cicle infantil i mitjà, ha estat Izan Acedo, de 2n l’escola Andersen. El segon premi ha estat per Nicolás Suárez, de 3r de l’escola Vedruna Vall i el tercer per Anas El Cor de P-4 de l’escola El Vallès.

En la categoria B, cicle superior i secundària, la guanyadora ha estat Jana Rimbau, de 1r d’ESO de l’Escola Pia. Ha recollit el premi la seva germana perquè ella estava confinada per un positiu a la classe. El segon premi se l’ha endut Gemma Garcia de 5è de l’escola Ramon y Cajal i el tercer Brenda Campillo de quart d’ESO de l’Institut Cavall Bernat.

Els sis premiats i les respectives escoles han rebut un lot de llibres.

L’Ajuntament ha editat punts dels dos primers premis i els repartirà entre les escoles i les biblioteques. A diferencia d’altres anys, aquest no hi haurà l’exposició dels més de 300 finalistes.