Es milloren les rampes en set cruïlles de l’Avinguda Béjar

Avui han començat unes obres a l’Avinguda Béjar de millora de l’accessibilitat del passeig. El projecte per adequar els guals actuals a la normativa d’accessibititat, preveu l’actuació en els passos de set cruïlles de l’Avinguda. Actualment els guals estan pensats per l’accés al passeig central i només pels vehicles que participen en el mercadal.

Aquestes rampes no compleixen amb la normativa i no faciliten la mobilitat de les persones que ho necessiten. El projecte també inclou la millora dels passos de vianants per garantir els itineraris sencers. La intervenció es farà en set cruïlles de l’Avinguda Béjar, entre la Carretera de Matadepera i l’Avinguda Vallès. Les obres reconstruiran els guals, s’adaptaran a la inclinació adequada i es pintaran els passos que enllacen amb aquests guals.

A més, a les confluències amb els carrers Consell de Cent i de l’Alguer es posaran pilones per impedir el pas de cotxes d’una banda a l’altra de l’avinguda, per convertir-se en un pas segur per als vianants. A l’alçada del carrer Provença, cantonada amb semàfor, s’hi afegirà un pas de vianants a la cruïlla. Aquests treballs s’emmarquen dins el programa urbanístic Barris en marxa. Les obres que duraran uns dos mesos costen una mica més de 50.000 euros i s’aturaran els dimecres de mercadal.