Es posa en marxa el procés participatiu per ampliar el Parc de la República

S’ha presentat la proposta guanyadora del concurs d’idees per ampliar el Parc de la República, que ha estat dissenyada per Feu’Godoy Arquitectura. La proposta marca les línies bàsiques previstes per a la redacció de l’avantprojecte amb la intenció que sigui un gran projecte de ciutat, que connectarà l’avinguda de Béjar amb la rambla de Francesc Macià.

L’equip guanyador ha presentat una proposta basada en recuperar la identitat del passat mantenint una vocació de servei, ja que l’espai reunirà equipaments esportius, educatius, assistencials i socioculturals.

La voluntat és que sigui un parc per gaudir i conviure amb projecció de ciutat. La proposta guanyadora recupera la història més recent d’aquest gran espai públic situat al barri de Sant Pere Nord i d’uns 30.000 m2, ja que valora l’àmbit rural i de gestió de l’aigua, però també integra els equipaments de l’entorn al barri, a la ciutat i també a l’Anella Verda.

La sessió d’aquest dijous al Vapor Universitari també ha servit per presentar el procés participatiu que s’obre, des d’ara fins al març, per tal que els terrassencs puguin expressar les seves opinions i suggeriments sobre les directrius que planteja aquesta proposta.