Cicle De Formació Per Invertir En Startups

Es posa en marxa un cicle de formació per invertir en startups

L’atractiu de les startups com a objecte d’inversió recau en l’interès que susciten els seus nous models de negoci i la innovació, principalment tecnològica. Aquests dos ingredients poden contribuir potencialment a generar elevats retorns financers, a més d’altres beneficis per a la inversió corporativa. És per això que l’Ajuntament de Terrassa posa en marxa un cicle de sessions formatives al voltant dels aspectes operatius, legals i financers de la inversió en startups.

Aquest cicle forma part del programa ‘Projectes de Valor per Terrassa’ (ValorTRS). Es tracta d’un projecte que facilita la cerca de finançament privat. A més, es vol incentivar la col·laboració amb empreses a projectes innovadors d’alt impacte social o medi ambiental i arrelats al territori.

Aquestes formacions s’han programat per donar resposta al creixement de la inversió en startups. També respon a la proliferació de nous projectes empresarials a un públic cada vegada més ampli interessat a buscar oportunitats d’inversió. Així doncs, el cicle està pensat per familiaritzar-se amb els conceptes i les millors pràctiques  per analitzar, negociar i formalitzar aquest tipus d’inversió. Ja que invertir-hi comporta riscos i la seva operativa té aspectes legals i financers que poden generar dubtes.

Aquest cicle de sessions, que es durà a terme entre el 23 de febrer i el 6 d’abril, consisteix en sis sessions presencials teòric-pràctiques conduïdes per especialistes de Delvy, una assessoria jurídica i financera especialitzada en startups i empreses innovadores. El cicle finalitzarà amb una setena sessió es podrà simular la negociació d’una ronda d’inversió posant en pràctica els coneixements adquirits.

Aquesta formació està totalment subvencionada. Es pot assistir, prèvia inscripció a través del següent enllaç, a cadascuna de les sessions monogràfiques de manera individual.

Per a més informació, es pot consultar el programa  a la web o posar-se en contacte amb projectesdevalor@terrassa.cat.