Es presenta a Sant Cugat la cançó espanyola d’Eurovisió

Amaia i Alfred, finalistes del concurs televisiu ‘Operación Triunfo’ gravat al Parc Audiovisual, han expressat aquest dimarts a les instal·lacions de TVE a Sant Cugat les primeres impressions després de saber que representaran Espanya al festival d’Eurovisió d’enguany el proper 12 de maig a Lisboa. El duet ha presentat ‘Tu canción’ com una ‘balada universal’ composta per Raúl Gómez que va rebre el suport de més del 42% dels votants, en una gala especial amb més de 3 milions d’espectadors.

Amaia i Alfred han confessat aquest dimarts a Sant Cugat no creure’s encara ser els representants d’Espanya al festival d’Eurovisió d’aquest any. Els intèrprets han mostrat la seva satisfacció per ser els escollits i per anar conjuntament al festival.

Sobre la cançó, el duet considera que ‘han tingut molta sort’ i que es tracta d’un ‘retrat’ de la seva relació.

Tant els cantants com la cadena no es posen pressió per la classificació al festival europeu de la cançó i esperen fer una ‘bona actuació’ i quedar satisfets. Alfred i Amaia són dos dels cinc finalistes del concurs ‘Operación Triunfo 2017’, que acaba dilluns de la setmana que ve amb la gala final, que comptarà amb la presència dels exconcursants de l’edició i també amb actuacions de diversos artistes internacionals.