Es presenten les quatre obres finalistes del Premi BBVA de Teatre 2020

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA ja han presentat les quatre obres finalistes de la vintena edició del Premi BBVA de Teatre 2020, que aquest any ha rebut més d’una seixantena de propostes teatrals de companyies d’arreu de Catalunya.

Aquest premi anual és una plataforma que dóna suport a la creació teatral i a la difusió del teatre amateur i professional, en qualsevol gènere o estil, amb l’objectiu d’incentivar aquest ofici.

Els 4 espectacles finalistes són “La Revelació”, de Cia, La Rueda; “Vaig ser pròsper” de Projecte Ingenu; “Sólo creo en el fuego”, de Los Prometidos i “Accions de resistència” de Companyia Susanna Barranco. Aquestes obres es podran veure al mes d’abril a Tàrrega, Valls, Martorell i Igualada.

El premi al millor espectacle teatral, que es farà públic a la gala final, serà una gira valorada en 20.000 euros per diversos teatres de Catalunya, incloent-hi la participació al Festival Temporada Alta 2020. La gala serà el dilluns 18 de maig a L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona, Vic.