Es publica el llibre ‘Petita història del mNACTEC’ de Núria Armengol amb dibuixos de Pilarín Bayés

L’editorial Mediterrània i el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) han publicat el llibre Petita història del mNACTEC, escrit per Núria Armengol i il·lustrat per Pilarín Bayés.

L’obra, adreçada al públic infantil i familiar, explica als més petits la industrialització de Catalunya i la història de l’edifici modernista que és la seu del mNACTEC, el Vapor Aymerich, Amat i Jover. S’hi explica l’arribada de la màquina de vapor, passant per la fàbrica de teixits i fins a l’actualitat.

La publicació forma part de la col·lecció “Petites històries” de l’Editorial Mediterrània, que compta amb més de 330 títols diferents, tots il·lustrats per Pilarín Bayés. A través d’aquesta col·lecció, els nens i nenes poden conèixer els artistes, tradicions, associacions i indrets més destacats de Catalunya.

El mNACTEC és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar permanentment la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social.