Es restableix el servei de trens de FCG entre les estacions de Terrassa, i entre Les Fonts i Sant Cugat

Ferrocarrils de la Generalitat (FCG) ha restablert aquest matí de dissabte el servei ferroviari entre les estacions de Terrassa Rambla i Nacions Unides, i entre Les Fonts i Sant Cugat, després que aquest divendres a la tarda es va haver de tallar per una esllavissada a la sortida del túnel de l’estació de Terrassa Rambla.

Pel que fa a trànsit, l’entrada a la ciutat de Terrassa Centre per la sortida 21 està tallada i l’Ajuntament recomana fer servir la sortida 19, Terrassa Sud per Parc Vallès, així com la B-40 per accedir a la zona Nord de la ciutat. El Consistori recomana també la sortida Terrassa Sud-Les Fonts pel que fa als Túnels de Vallvidrera de la C16, o bé la B-40 per accedir al nord de Terrassa.

Des de ben d’hora del dissabte els operaris han seguit treballant fent tasques de desenrunament i, mentre aquestes continuïn, La Rambleta es mantindrà tallada. Mentrestant, s’ha habilitat un servei d’autobusos alternatius entre Terrassa Rambla i Les Fonts, fins que la zona estigui plenament operativa.

La tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, ha manifestat que, per sort, l’incident s’ha produït enmig del pont i que, per tant, es redueix el nombre d’usuaris i usuàries dels serveis ferroviaris.

L’esllavissada, d’uns 20 metres lineals de talús, va afectar les dues vies i també la catenària però no ha causat cap víctima ni lesions personals.