Es torna a ajornar el desnonament d’una família amb un fill petit al barri del Cementiri Vell

El Colectivo sin Vivienda s’ha tornat a concentrar per aturar un nou desnonament. Ha estat aquest dimecres en un habitatge situat a la plaça del Celler, a tocar del carrer Colom, davant de l’ESCAC, l’Escola de Cinema.

No és la primera vegada que el Colectivo sin Vivienda es mobilitza en aquest mateix punt per aturar el desnonament. Ja ho va fer els passats 25 de juny i 11 de juliol.

Els afectats són un matrimoni amb un fill petit que viu, des de fa un any i mig, en un pis d’una entitat bancària que ha passat a mans d’un fons d’inversió. Un centenar de persones del col.lectiu s’han concentrat a la mateixa plaça amb l’objectiu de barrar el pas a la comitiva judicial. Tanmateix no ha estat necessari perquè la família afectada ha rebut la notificació que el desnonament havia quedat ajornat fins el 16 de setembre.

Segons la mateixa família, hauria estat Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa el que hauria comunicat al jutjat que es tracta d’un cas d’emergència habitacional, per la qual cosa s’ha decidit posposar l’actuació a l’espera de trobar alguna sortida al problema.