Es trenca la tendència positiva: tornen a augmentar els contagis

Després de dos dies amb bones notícies, el balanç diari dels centres hospitalaris terrassencs reflecteix de nou un augment de contagis per la Covid-19. L’augment de 64 malalts d’aquest dissabte torna a fer superar la barrera dels 800 contagiats en tractament, situant-se en 806, la segona xifra més alta des que es va iniciar el confinament. El màxim es va registrar dimecres, amb 818 infectats. Dels nous infectats en les darreres 24h, una mica més de la meitat, 39, estan ingressats a planta, mentre que la resta, 27, estan en hospitalització domiciliària. La part positiva és que no només no hi ha més persones ingressades a les Unitats de Cures Intensives de la ciutat, sinó que contenen 2 pacients menys que ahir i es queden en 59 persones ingressades greus.

Tot plegat, es contraposa al rècord absolut d’altes en un sol dia, amb 115. A dia d’avui, doncs, ja són 639 les persones que han superat la malaltia a Terrassa.

Pel que fa als decessos, des d’ahir s’han produït 7 noves morts a conseqüència de la Covid-19, una xifra similar a les que s’han anat comptant des que va començar el mes d’abril. En total, 185 persones han perdut la vida als centres hospitalaris de Terrassa per culpa d’aquesta pandèmia. Això és menys d’una tercera part que el total d’altes acumulades a dia d’avui.