ESCAC, FECE i FEDICINE llancen la campanya ‘ENS VEIEM Al CINEMA’

L’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), FECE (Federación de Cines de España) i FEDICINE (Federación de Distribuidores Cinematográficos) han presentat la campanya “ENS VEIEM AL CINEMA”, per a animar al públic a disfrutar del cinema a la gran pantalla, i com a continuació de la iniciativa #YOVOYALCINE que es va dur a terme l’estiu passat.

La campanya, a través del spot “No es lo mismo”, està dirigida pel realitzador Carlos Alonso Ojeda juntament a un equip de graduats de l’escola. I compta amb el suport de: Juan Antonio Bayona, Santiago Segura, Miki Esparbé, o Vicky Luengo.

A nivell institucional la campanya compta amb el suport del ICAA i la col·laboració de Mediaset España i Atresmedia, que participaran en la difusió de la mateixa. Els promotors de la iniciativa, ESCAC, FECE i FEDICINE, esperen seguir sumant suports de la resta d’agents del sector durant les properes setmanes per a convertir aquesta campanya en una acció global de tots els que formen part de la industria del cinema.

La realització de l’spot ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa d’efectes especials In Extremis Film Services, de grúas Muxart, del INS Jaume Cabré així com les sales de cinema de Cinesa Parc Vallés, Cinema Aribau i Splau Full HD on s’ha rodat part del spot.