Teatre Escape Room1

‘Escape Room’ l’exitosa comèdia de Joel Joan arriba a la Factoria Cultural de Terrassa

Escape Room dirigida per Joel Joan i escrita per ell mateix juntament amb Hèctor Claramunt, arriba a Terrassa després de reprogramar-se diverses vegades des que es va estrenar el 2018.

L’obra es pot veure ara a La FACT Cultural aquest divendres, a les 21h.  Escape Room és una comedia on dues parelles posen a prova la seva amistat quan participen en aquest popular joc. Amb Roger Coma, Paula Vives, Biel Duran i Míriam Tortosa com a protagonistes.

Una comèdia de por!

Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat. Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.

Sortir d’aquell ‘escape room’ no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli,  és una comèdia… una comèdia de por.