“Escape room”, la comèdia del Cicle Gaudí d’aquest setembre a la comarca

El Cicle Gaudí recupera les projeccions aquest setembre amb la comèdia “Escape room”, l’adaptació de l’exitosa obra de teatre que es podrà veure en una cinquantena de poblacions de la província de Barcelona, entre elles a Terrassa, al Pati de l’AVV Barri d’Egara el divendres 16 de setembre.

La Diputació de Barcelona dona suport a aquest programa de l’Acadèmia del Cinema Català que promou la difusió al territori de produccions catalanes d’estrena recent.

“Escape room” és l’adaptació cinematogràfica de l’obra de teatre dirigida per Hèctor Claramunt i protagonitzada per Joel Joan, que va ser tot un èxit de públic les darreres temporades. L’acció narra les peripècies de dues parelles durant una nit en una sala de joc d’escapada. L’única manera de sortir-se’n serà posant a prova la seva amistat, enfrontant-se a la veritat i superant un seguit d’enigmes.

Estrenada el mes de març, la pel·lícula està protagonitzada per Joel Joan, Ivan Massagué, Paula Vives, Mònica Pérez i Ferran Carvajal, i dirigida per Hèctor Claramunt, amb guió conjunt de Claramunt i Joel Joan.

52 municipis de Barcelona acullen la projecció en sales de cine i espais culturals en el marc del Cicle Gaudí, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, com a circuit estable de cinema català.

Calendari de projeccions a la comarca

Castellar del Vallès. Auditori Municipal Miquel Pont. Divendres 30 de setembre. 21 h
Matadepera. Escola de Música. Divendres 30 de setembre. 19 h
Rubí. Teatre Municipal La Sala. Divendres 16 de setembre. 20 h
Sant Cugat del Vallès. Cinemes Sant Cugat. Dimarts 27 de setembre. 19.30 h
Sentmenat. Teatre del Coro. Dissabte 1 d’octubre. 20 h
Terrassa. Pati AAVV Barri d’Egara. Divendres 16 de setembre. 21.30 h
Vacarisses. Casal de Cultura. Diumenge 18 de setembre. 19 h