Escodi presenta el grau en Comerç i Distribució a la Fira de l’Ensenyament de la Xina

 L’Escodi (Escola de comerç i distribució) presentarà a la Fira de l’Ensenyament de la Xina, que se celebra el 19 i 20 d’octubre a Pequín, el seu grau en Comerç i Distribució.

La participació d’Escodi a la China Education Expo 2019, la fira més important del sector educatiu, es porta a terme de la mà d’ICEX España Exportaciones e Inversiones.

Amb el creixement de la classe mitjana a la Xina, i l’interés per al retail dels nous consumidors xinesos, l’ESCODI podria seruna gran oportunitat per als joves xinesos, de rebre una formació universitària d’alt nivell i amb una gran especialització, afirmen els seus responsables. 

La Xina és un dels països prioritaris per al sector educatiu de tot el món. Més de mig milió de xinesos estan estudiant actualment a universitats i centres fora del seu país, el que fa d’aquest país asiàtic el número 1 a la classificació per nombre d’estudiants a altres països.

 Escodi és l’única escola universitària d’aquesta especialitat que existeix a España i imparteix aquest grau amb adscripció a la Universitat de Barcelona.