Miki Oca I Jordi Valls

Espanya arrenca amb golejada la seva estrena a la Superfinal de la World League

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha tingut un plàcid debut a la Superfinal de la World League de waterpolo, que ha començat aquest dimecres a Santa Cruz de Tenerife, en derrotar per 21 a 4 Nova Zelanda. En el combinat de Miki Oca, que té com a ajudant l’egarenc Jordi Valls, hi figuren les jugadores del CN Terrassa Paula Camus i Pili Peña i l’egarenca Paula Leitón.

El combinat espanyol ha anat de menys a més en una discreta primera meitat, que ha acabat amb 6 a 2 al descans, i amb una segona en la qual s’ha vist la seva millor versió. Parcial de 7 a 1 en el tercer quart i de 8 a 1 en el darrer per acabar sentenciant aquest primer triomf. Paula Camus ha estat l’autora de tres dianes i Pili Peña n’ha fet dues.

Miki Oca I Jordi Valls

Miki Oca, donant instruccions a les seves jugadores, amb l’egarenc Jordi Valls assegut a la banqueta (Font imatge: RFEN)

No hi ha hagut gaire sorpreses en aquesta primera jornada de la Superfinal de la World League. En l’altre partit del grup “B”, Hongria, proper rival d’Espanya, ha superat 7 a 9 Austràlia. Al grup “A”, la vigent campiona mundial i olímpica, els Estats Units, ha derrotat 6 a 9 els Països Baixos (amb les jugadores del CN Terrassa Fleurien Bosveld i Nina Ten Broek), mentre que Itàlia ha golejat 9 a 16 Canadà (amb la jugadora del CN Terrassa Kindred Paul).