Espanya no pot superar Països Baixos en el Quatre Nacions

La segona jornada del torneig Quatre Nacions no ha repetit els bons resultats obtinguts per Espanya en la primera, quan tant en categoria femenina com masculina va imposar-se a Alemanya. En aquesta ocasió, Països Baixos ha estat un rival complicat, especialment per al combinat espanyol femení, que ha estat derrotat per un clar 0 a 4. L’equip d’Adrian Lock s’ha trobat amb un rival més dominant i que dificultava l’arribada de les espanyoles a la seva àrea. Així, ja en el minut 5 Espanya ha encaixat el primer gol en una ràpida jugada que finalitzava Frederique Matla. Tot i tenir més possessió, les redsticks han vist com les holandeses tornaven a marcar en un penal executat per Laurien Leurink en el minut 35. Poc després, en el 44, de nou Matla marcava per a les taronges. Welten, ja en el 49, situava el 0 a 4 final. La victòria neerlandesa, combinada amb l’empat a zero entre Alemanya i Bèlgica, situa virtualment la selecció dels Països Baixos com a guanyadora del torneig. Dimecres les redsticks s’enfronten amb Bèlgica.

On no hi ha encara campió és en la categoria masculina, on tot dependrà dels resultats de l’última jornada. Espanya ha signat dilluns un empat a 2 amb Països Baixos. De fet, els de Fred Soyez s’han avançat amb un gol del madrileny Álvaro Iglesias en el minut 23. El domini espanyol s’ha confirmat en el 33, amb un gol Diego Arana. Els gols de Brinkman i Pruijser, en el tercer i últim quart, respectivament, han permès l’empat dels neerlandesos. La nota negativa ha estat la lesió de Vicenç Ruiz. Dimecres el combinat espanyol juga contra Anglaterra, que aquest dilluns ha superat Alemanya per 0 a 3.

Dimarts és el dia de descans del torneig Quatre Nacions, que es disputa a Terrassa amb motiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. La competició, que està tenint una gran afluència de públic a l’Estadi Olímpic Municipal de Hockey Martí Colomer, es reprendrà dimecres a partir de les 9 del matí. Quan acabi el darrer dels quatre partits previstos tindrà lloc la cerimònia de clausura.