Esport i solidaritat s’uneixen altre cop en el 13è «Spinning Day» de Terrassa

La 13a edició de l’Spinning Day s’ha celebrat aquest dissabte a la tarda després del parèntesi pandèmic. Degut a la previsió de pluja, l’escenari habitual de la plaça Vella les 75 bicicletes estàtiques d’aquesta edició s’han hagut de traslladar a les instal·lacions de l’escola Bisbat d’Egara.

Els organitzadors, el gimnàs Squash4 i l’Associació Sanfilippo Barcelona, han catalogat d’èxit l’edició d’enguany per ser capaços d’augmentar una setantena de participants respecte l’edició anterior. Les inscripcions, obertes des de finals d’agost i amb un preu de dotze euros, han aplegat 200 persones aficionades al spinning.

Durant la tarda de dissabte s’han organitzat quatre sessions de quaranta-cinc minuts aproximadament que han engegat a les cinc i han acabat a un quart de nou.

Els beneficis, un cop descomptades les despeses, es destinen a la investigació de la síndrome de Sanfilippo. En una edició postpandèmica que ha comptat amb diferents instructors provinents de Sant Celoni, la Seu d’Urgell, Màlaga, Portugal i Itàlia que han dirigit les sessions del «Spinning Day» del 2022.