Esquerra es mostra contrària a què els cotxes tornin a circular per la Rambla d’Ègara

El soci del govern municipal, Esquerra Republicana, discrepa què els cotxes tornin a circular per la Rambla d’Ègara. Per la portaveu Ona Martínez, la mesura aportaria més trànsit i agreujaria el problema.

Segons Martínez, “per a nosaltres, obrir la Rambla a tots els cotxes en l’hora punta de matí no és la solució. Al contrari, provocarà que acabin circulant més cotxes en general a la ciutat, col·lapsarà més els carrers i no hi haurà una redistribució significativa del trànsit actual”.

A través de les xarxes socials, Ona Martínez aposta per “fer que la zona central d’Arquimedes i Galileu es converteixi en una prolongació de l’illa de vianants, amb plataforma única, que hi redueixi els cotxes de pas i la velocitat dels que hi passin i que s’ompli de gent passejant, rellançant-la com a zona comercial.

Martínez també recorda que “descongestionar Arquimedes i Galileu és un objectiu prioritari del govern municipal com ho és la reducció de la contaminació ambiental per millorar la qualitat de vida a Terrassa i protegir la salut de tots els terrassencs”.