Premis Gorra Frígia

Esquerra Republicana anima presentar candidatures pel Premi Gorra Frígia 2022

La 18a edició dels Premi Gorra Frígia 2022 ha obre el procés perquè tothom proposi persones i entitats que hagin destacat durant el darrer any en la defensa dels valors republicans.

Després d’una aturada forçosa l’any 2020 a causa de la pandèmia, l’any passat el guardó es va reprendre amb el reconeixement a Creu Roja Terrassa. Feien valer així, la tasca de solidaritat i cooperació de l’entitat històricament i, en especial, durant la pandèmia de la Covid-19. El guardó impulsat per Esquerra Republicana de Terrassa des de  l’any 2004 vol  reconèixer els valors republicans a la ciutat.

I és que, si l’evolució de la covid ho permet, els responsables del Premi Gorra Frígia esperen poder donar-lo en un acte públic a l’abril. Per commemorar, així, la proclamació de la República Catalana.

De moment, però, la formació se centra a animar a presentar candidatures a terrassa@esquerra.cat. També es pot fer omplint el formulari al següent enllac

El termini per presentar candidatures acabarà el pròxim 20 de març, moment en el qual el jurat procedirà a escollir el 18è Premi Gorra Frígia.

En els seus gairebé 20 anys d’història s’ha premiat a Arcadi Oliveras, Conxa Puig, , Mercè Gòmez, Antoni Poch, Roc Fuentes o Joan Paüls “Tito.