Esquerra Republicana dóna suport al futbol local i encoratja la ciutadania a fer-ho

Les regidores i regidors  d’Esquerra Republicana  i diversos militants de la secció local s’han sumat a la campanya ‘La flama del Terrassa’ per donar suport al Terrassa FC en la temporada de retorn a segona. D’aquesta manera, el partit vol estar al costat dels dos clubs, del futbol i de la ciutat.

Les obres de remodelació de l’Estadi Olímpic deixava al Terrassa FC la present temporada sense la possibilitat de jugar al seu camp. No obstant això, l’entesa entre el Terrassa FC i el CP San Cristóbal permetrà que els dos primers equips masculins puguin disputar la present temporada al municipal de Ca n’Anglada. Un acord que també es veu contemplat en la campanya de captació de socis ‘La flama del Terrassa’ amb diverses modalitats una de les quals és un carnet duo que permetrà seguir tots els partits a casa dels dos equips.

Aquesta serà la primera temporada de l’equip a Segona RFEF i s’ha volgut fer un gest per estar al costat de l’entitat per animar als terrassencs i terrassnques a seguir el futbol local. Totes les regidores i regidores del grup municipal, així com diversos militants de la formació, han visitat aquest dilluns l’estadi olímpic per fer-se socis.

El primer tinent d’alcalde i portaveu municipal d’Esquerra Republicana, Isaac Albert, ha animat a la ciutadania a fer el mateix.