Esquerra Republicana presenta a Terrassa el llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira

Esquerra Republicana va presentar dijous al Casal Cívic de Sant Pere «Tornarem a vèncer (i com ho farem)», el llibre que acaben de publicar el president i la secretària general de la formació, Oriol Junqueras i Marta Rovira. L’acte el conduïa la periodista i escriptora egarenca Laura Pinyol, acompanyada pel senador d’Esquerra Bernat Picornell i pel primer tinent d’alcalde Isaac Albert. Entre el públic també hi havia regidors de la formació republicana, com Pep Forn i Ona Martínez, així com la presidenta del partit a Terrassa, Xènia Albà.

«Tornarem a vèncer (i com ho farem)», editat per Ara Llibres, consisteix en una anàlisi de les llums i ombres del referèndum de 2017 i l’exposició de la conseqüent estratègia política d’Esquerra Republicana. Un dels principals objectius del partit que es desprèn dels textos de Junqueras i Rovira és el d’eixamplar la massa social independentista.

L’acte de presentació va aplegar vora una vintena de persones seguint les recomanacions sanitàries contra la Covid-19: aforament limitat, distància de seguretat i mascaretes.