El Teatre Alegria acull l’estrena de “Léon”, una adaptació d’El Petit Príncep per al públic adult

Quan tenia només 10 anys, el terrassenc Òscar Intente es va estrenar damunt dels escenaris interpretant el paper de Petit Príncep. Aquella experiència el va marcar com a persona i, en certa mesura, va ser l’embrió perquè de gran volgués ser actor. Ara, als seus 54 anys, l’artista egarenc ha adaptat l’obra d’El Petit Príncep en forma d’espectacle per al públic adult.

El resultat de tot plegat s’estrena aquest dissabte, a les 8h del vespre, al Teatre Alegria. El muntatge està dirigit per Maria Pla i s’anomena «Léon,» en referència a Léon Werth, el millor amic i la font d’inspiració d’Antoine de Saint-Exupéry. El protagonista de l’obra és el veterà Quimet Pla, cofundador de la companyia Comediants. Interpreta el paper d’un Petit Príncep que s’ha fet gran i que veu el món des d’una nova perspectiva.

La companyia Inútils Mots ja té previstes com a mínim 7 representacions de l’espectacle de cara a la primavera. A Terrassa encara queden entrades per assistir a la funció única de dissabte i gaudir d’aquesta nova versió d’un fenomen literari que ha marcat la infantesa de moltes generacions.