Estudiants d’enginyeria participen en una simulació empresarial amb treballadors de Henkel

Sis estudiants d’enginyeria de la UPC de Terrassa i treballadors de la l’empresa Henkel participen aquest dimarts i dimecres en un taller de la multinacional alemanya. Simulen ser els dirigents d’una empresa fictícia de sucs naturals que no acaba de rutllar. Cada membre de l’equip adopta el rol de responsable d’un departament aliè al seu lloc de treball real. Han de detectar quin és l’origen dels mals resultats de la companyia i prendre decisions que maximitzin el retorn econòmic.

Es tracta d’un taller que l’empresa de neteja i cura personal Henkel organitza entre responsables de departament de les seves divisions arreu d’Europa. Per això tota l’activitat es fa en anglès. Pels empleats de la companyia és una formació.

Des de fa un parell d’edicions Henkel convida alumnes universitaris. Aquest any han escollit l’Escola d’Enginyeries de la UPC de Terrassa. Pels sis alumnes participants suposa treballar amb persones amb experiència. També pot ser una manera d’acabar sent recrutats per Henkel.

El taller de l’empresa Henkel s’estructura en 5 sessions entre dimarts i dimecres. Quan acabi, el grup que hagi tingut un millor retorn econòmic per la seva empresa competirà en un taller amb equips d’altres països d’Europa.