Estudiants universitaris amb sordesa presenten el documental ‘Apunts en blanc’

L’Ajuntament de Terrassa organitza una nova edició de la Setmana de l’Audició, que s’estendrà fins al 3 de març amb accions de sensibilització vers la discapacitat auditiva i els recursos que el consistori posa a disposició de la ciutadania per a millorar l’accessibilitat en la comunicació.

Aquest any se centra en les persones joves amb discapacitat auditiva. A més, es fa una campanya de sensibilització a través de xarxes socials que se centra en donar a conèixer els bucles magnètics, com emprar-los i quins equipaments municipals ofereixen aquest recurs que permet reduir el soroll de fons i millorar l’audició de les persones usuàries d’audiòfons o implant coclear.

Entre les principals novetats del programa, s’inclou el visionat del documental ‘Apunts en blanc’, creat i representat per estudiants universitaris amb sordesa, amb el suport de l’associació ACAPPS. La projecció s’ha fet aquest dimecres a la tarda a Foment de Terrassa i s’ha tancat amb les persones protagonistes del documental.