Jurat Premis Cambra 2022

European Flavours & Fragances Spain, Bio-Fil i Hercal Diggers, guanyadores dels Premis Cambra

La Cambra de Comerç de Terrassa ha donat a conèixer les empreses guardonades amb els Premis Cambra 2022, pel que fa a les tres categories obertes a la participació, per a les quals es van rebre un total de 36 candidatures.

El Jurat dels Premis Cambra 2022, reunit el passat dilluns, ha atorgat el Premi Cambra a la Internacionalització a European Flavours & Fragrances Spain (Rubí); el Premi Cambra a la Innovació a Bio-Fil (Terrassa) i el Premi Cambra a la Sostenibilitat a Hercal Diggers (Terrassa).

Fundada l’any 2013, European Flavours & Fragrances Spain, situada a Rubí, es dedica a la fabricació i la comercialització d’aromes destinades a la indústria de l’alimentació i les begudes. Biología y Filtración SL (Bio-Fil) va néixer l’any 2011 i es dedica a la creació, patent i millora dels sistemes de tractament de les aigües residuals, tant municipals com industrials. Compta amb oficines a Terrassa i a Santa Eulàlia de Ronçana. Bio-fil ha registrat diferents patents de sistemes biològics i productes. Hercal Diggers (Terrassa) va néixer l’any 2006 i es dedica al sector de la construcció: obra civil, moviment de terres, enderrocs i fabricació d’àrids reciclats i de formigó. Compta actualment amb una plantilla professional formada per 180 treballadors.

Els Premis Cambra 2022 es lliuraran al Teatre de la Passió d’Olesa el proper dijous 14 de juliol a la tarda.